logo ergoH ERGO ιδρύθηκε στη Γερμανία το έτος 1997 ως Holding εταιρία από την ισότιμη συνένωση των ασφαλιστικών εταιριών Victoria, Hamburg-Mannheimer, D.A.S. και DKV. Το 2010 οι ιστορικές ασφαλιστικές εταιρίες Victoria και Hamburg-Mannheimer υιοθέτησαν το εμπορικό σήμα της ERGO δημιουργώντας έτσι ένα νέο πολύ ισχυρό ασφαλιστικό οργανισμό. Μαζί με την D.A.S. τη Νο 1 εταιρία παροχής νομικής προστασίας στην Ευρώπη, την DKV τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία προγραμμάτων υγείας στην Ευρώπη, την ERGO Direkt με προσανατολισμό στις απευθείας διαδικτυακές πωλήσεις ασφαλιστικών προγραμμάτων και την ERV εξειδικευμένη ασφαλιστική εταιρία στο τομέα της ταξιδιωτικής ασφάλισης, δημιουργούν ένα ολοκληρωμένα πλαίσιο παροχής υψηλού επιπέδου ασφαλιστικών υπηρεσιών. Οι πελάτες της ERGO στην Γερμανία ξεπερνούν σήμερα τα 20.000.000.

Τον Ιούνιο του 2011 η εταιρία VICTORIA με 20 και πλέον έτη παρουσίας στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, υιοθετεί τον διακριτικό τίτλο της μητρικής εταιρίας της ERGO, σχεδιάζοντας μια νέα εποχή για τους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό της.

Κυρίαρχος στόχος της ERGO Ελλάδος είναι η σημαντική διαφοροποίηση από οτιδήποτε παλαιό και ξεπερασμένο στον ασφαλιστικό χώρο, αλλά και ο προσανατολισμός σε μια ακόμη πιο φιλική, ανθρώπινη και ξεκάθαρη φιλοσοφία προσέγγισης ασφαλιστικών ζητημάτων, με πραγματικά σύγχρονες υπηρεσίες, διαφανείς και απλές διαδικασίες.

Η δέσμευση της νέας ERGO Ελλάδας απέναντι στον πελάτη συνοψίζεται πλέον σε τρείς λέξεις. «Εμπιστοσύνη, Διαφάνεια, Εγγύτητα.».

Τα εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα της ΕRGO Ελλάδας και της D.A.S.-Hellas, θυγατρικής επίσης του ομίλου ERGO, συνδυάζονται λειτουργικά δημιουργώντας ισχυρή προστασία για τους απαιτητικούς ιδιώτες αλλά και τις δυναμικά εξελισσόμενες επιχειρήσεις.

Τα κεντρικά γραφεία της ERGO Ελλάδας στεγάζονται σε ένα 7όροφο υπερσύγχρονο, υψηλής αισθητικής κτίριο επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 97, στην πλατεία Μαβίλη στην Αθήνα.

Σε αυτό στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες και τα τμήματα της επιχείρησης. Οι θέσεις εργασίας σχεδιάστηκαν με βάση την άνεση, την σωστή εργονομία και πλαισιώθηκαν από τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Κάθε όροφος φιλοξενεί και μια Διεύθυνση, με εξαίρεση τον 1ο όροφο που εκτός της Διεύθυνσης Ανάληψης Λοιπών Κλάδων στεγάζονται και οι αίθουσες πολλαπλών χρήσεων για συναντήσεις, εκπαιδεύσεις και videoconference.

Iδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη λειτουργικότητα των χώρων ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού, στις εργασιακές ανέσεις του προσωπικού, αλλά και στη σωστή χρήση του τεχνητού φωτισμού με την ταυτόχρονη αξιοποίηση του φυσικού φωτισμού.

Η δυναμική και μοντέρνα γραμμή του κτιρίου, ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία και το ύφος μιας εταιρίας που ατενίζει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά το μέλλον.

Η ERGO στην Ελλάδα εκπροσωπείται με δύο εταιρίες :

ERGO A.A.E.Zημιών η οποία προωθεί όλες τις γενικές ασφαλίσεις (αυτοκίνητο, πυρός, γενική αστική ευθύνη, μεταφορές, τεχνικές ασφαλίσεις κ.α.) και την

ERGO A.A.E.Zωής η οποία προωθεί ασφάλειες ζωής και υγείας (κάλυψη θανάτου, συνταξιοδοτικά, επιδοματικές καλύψεις, νοσοκομειακά προγράμματα κ.α.)

Συνεργαζόμενες Εταιρίες

Συνεργαζόμαστε με πάνω από 20 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες.

Επικοινωνία

  • Εθνικής Αντιστάσεως 63 (πρώην Καρπενησίου)
  • 26410 59774
  • info@nova-asfalies.gr

Official MegaBrokers Partner

Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο μεσιτικό ασφαλιστικό γραφείο στον Ελλαδικό χώρο. Η Mega Brokers συνεργάζεται με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και με μεγάλο αριθμό εταιρειών στην Ευρώπη προσφέροντας ασφαλιστικές καλύψεις με τους ευνοϊκότερους όρους που μπορεί να υπάρξουν.

Newsletter

Ενημερωθείτε για ασφαλιστικά πακέτα και προσφορές με ένα κλικ στο email σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;
Όνομα *

Όνομα
Επώνυμο *

Επώνυμο
Απάντηση με: *

Επιλέξτε τρόπο απάντησης
Τηλέφωνο *

Τηλέφωνο
E-mail *

E-mail
Θέμα *

Εισάγετε θέμα
Κείμενο*

Εισάγετε κείμενο
Κωδικός Ασφαλείας*
Κωδικός Ασφαλείας   
Ο κωδικός ασφαλείας δεν είναι σωστός