logo europaikipistiΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι μια πλήρης ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Έχει δημιουργήσει ειδικά σχεδιασμένα πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, ενώ παράλληλα επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες. Η Εταιρία, με στοιχεία Σεπτεμβρίου 2014, διατηρεί ένα Δίκτυο Πωλήσεων 4.700 συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίοι εξυπηρετούν περισσότερους από 450.000 ευχαριστημένους πελάτες.

Φερεγγυότητα και αξιοπιστία

Σε μία αγορά που πλήττεται από αφερεγγυότητα και αναξιοπιστία, με «σκιές» από το κλείσιμο 10δων ασφαλιστικών εταιριών (πάνω από 130 από το 1977 έως σήμερα), τη διαμορφούμενη συνείδηση στους πολίτες ότι πιο πολύ κινδυνεύουν από το να μην υπάρχει η εταιρία τους όταν θα έλθει η δική της σειρά να πληρώσει, καθιστά τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία, πρώτης προτεραιότητας κριτήριο για την επιλογή των ασφαλιζομένων.
Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ είναι η πρώτη και η μόνη ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία που επέτυχε την είσοδο και την παραμονή της στην κύρια αγορά του Χ.Α. με δημόσια εγγραφή.
Είναι η μόνη εκ των εισηγμένων στο Χ.Α. που βελτίωσε την καθαρή της θέση από την εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (+13%), έναντι απώλειας όλων των άλλων εισηγμένων ασφαλιστικών (από -76,9% έως και -181,3%).
Η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία που κατέχει από το 2002 την πιστοποίηση ISO 9001:2000 από τον αναγνωρισμένο Ευρωπαϊκό φορέα TUV NORD, αλλά και η πρώτη ασφαλιστική εταιρία που πέτυχε τη χορήγηση του νέου ISO 9001:2008, για το σύνολο των υπηρεσιών της.
Η μόνη που προσήλκυσε το ενδιαφέρον μιας μεγάλης Ελληνικής Τράπεζας για συμμετοχή στο κεφάλαιό της με 30%, μετά από εξονυχιστικό έλεγχο.

Πληρότητα παρεχόμενων υπηρεσιών

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ δεν είναι μια συνηθισμένη ασφαλιστική εταιρία.
Είναι μαζί με τις θυγατρικές της καθώς και τις πολύτιμες στρατηγικές της συμφωνίες με άλλους επιχειρηματικούς ομίλους, ένας οργανισμός που παρέχει πλήρεις υπηρεσίες καλύπτοντας κάθε ανάγκη ή / και επιθυμία των προσώπων - φυσικών και νομικών - που την εμπιστεύονται.
Υπηρεσίες ασφαλιστικές κάθε κλάδου, επενδυτικές (Αμοιβαία Κεφάλαια, Private Banking), Τραπεζικές (δάνεια κάθε είδους, πιστωτικές κάρτες), βοήθειας ιατρονοσηλευτικής, οδικής / ταξιδιωτικής, τεχνικής και γενικής βοήθειας, καθώς και υπηρεσίες μέσω ειδικών μονοπωλιακών «προϊόντων».
Με λίγα λόγια, η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ καλύπτει πλήρως τα αγαθά για τα οποία κάθε πολίτης αγωνίζεται νυχθημερόν (γνωρίζοντας ότι αυτή η δυνατότητα του να αγωνίζεται δεν είναι αιώνια), όπως είναι το εισόδημα του, η οικογένειά του, η περιουσία του, η ασφαλής και αποδοτική αξιοποίηση της, καθώς και η ποιότητα της ζωής του και των δικών του ανθρώπων.

Αρχές

Οι αρχές που είναι ταυτόχρονα και ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο οικοδομήθηκε η ζωή του νομικού προσώπου Ευρωπαϊκή Πίστη, καθώς και η ζωή των φυσικών προσώπων που την υπηρετούν και υπηρετούνται από αυτήν είναι η εντιμότητα και η συνέπεια προς κάθε συναλλασσόμενο με όποια ιδιότητα και να συνδέεται / συναλλάσσεται μαζί της, του ασφαλισμένου ή / και του εργαζόμενου ή / και του μετόχου.
Αρχές αδιαπραγμάτευτες και αδιαίρετες, οι οποίες μαζί με τη φιλεργατικότητα και την αντίληψη service αποτέλεσαν και αποτελούν την κύρια ωστική δύναμη που οδήγησαν την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ από τη θέση μιας μικρής άγνωστης εταιριούλας το 1977 στη σημερινή της θέση.

Συνεργαζόμενες Εταιρίες

Συνεργαζόμαστε με πάνω από 20 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες.

Επικοινωνία

  • Εθνικής Αντιστάσεως 63 (πρώην Καρπενησίου)
  • 26410 59774
  • info@nova-asfalies.gr

Official MegaBrokers Partner

Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο μεσιτικό ασφαλιστικό γραφείο στον Ελλαδικό χώρο. Η Mega Brokers συνεργάζεται με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και με μεγάλο αριθμό εταιρειών στην Ευρώπη προσφέροντας ασφαλιστικές καλύψεις με τους ευνοϊκότερους όρους που μπορεί να υπάρξουν.

Newsletter

Ενημερωθείτε για ασφαλιστικά πακέτα και προσφορές με ένα κλικ στο email σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;
Όνομα *

Όνομα
Επώνυμο *

Επώνυμο
Απάντηση με: *

Επιλέξτε τρόπο απάντησης
Τηλέφωνο *

Τηλέφωνο
E-mail *

E-mail
Θέμα *

Εισάγετε θέμα
Κείμενο*

Εισάγετε κείμενο
Κωδικός Ασφαλείας*
Κωδικός Ασφαλείας   
Ο κωδικός ασφαλείας δεν είναι σωστός