logo groupamaΜε σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Στην εμπειρία και τεχνογνωσία που ανέπτυξε η Εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, προστίθεται και η συγγένειά της με τον ισχυρό ασφαλιστικό και τραπεζικό Όμιλο Groupama, του οποίου είναι θυγατρική 100% από το 2007.

Η Groupama Ασφαλιστική αξιοποιεί συνεχώς όλα τα πλεονεκτήματά της στο πλαίσιο μιας στρατηγικής καινοτομίας, ανάπτυξης και αποδοτικότητας, προς όφελος των πελατών της.

Με κύκλο εργασιών €153,3 εκατ., εκ των οποίων €59,9 εκατ. στις ασφαλίσεις Ζωής και €93,4 εκατ. στις ασφαλίσεις Ζημιών, €579,5 εκατ. υπό διαχείριση περιουσία,και 230.000 πελάτες, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Με την ανακεφαλαιοποίηση της Εταιρίας από τον Όμιλο Groupama, ύψους €94,4 εκατ., που έγινε το 2012 μετά τη συνειδητή συμμετοχή της στο PSI, ο δείκτης φερεγγυότητας της Groupama Ασφαλιστικής αυξήθηκε σημαντικά, φτάνοντας σήμερα το 234,7% μετά από φόρους και χωρίς την ανάγκη χρήσης ειδικών εποπτικών ρυθμίσεων. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, η εταιρία περιόρισε σημαντικά την έκθεσή της σε κρατικά ομόλογα Ε.Ε. χαμηλής πιστοληπτικής διαβάθμισης, μειώνοντας έτσι αντίστοιχα και την έκθεσή της στους σχετικούς χρηματοοικονομικούς κινδύνους. Το 2013, ο δείκτης φερεγγυότητας της Εταιρίας έφτασε το 259%.

Εταιρία ανοιχτή προς όλους – ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις, κ.λπ. – η Groupama Ασφαλιστική διαθέτει πλήρη σειρά προϊόντων που καλύπτουν κάθε είδους ασφαλιστική ανάγκη στο πλαίσιο τόσο της προσωπικής και οικογενειακής ζωής, όσο και των επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Η Groupama Ασφαλιστική, με το ανθρώπινο δυναμικό της, αξιοποιεί την εμπειρία και τεχνογνωσία της, αλλά και τη συνεργασία της με τον Όμιλο Groupama, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της ασφαλιστικές λύσεις που χαρακτηρίζονται από την ποιότητα και ανταγωνιστικότητά τους, καθώς και να βελτιώνει ολοένα περισσότερο τις διαδικασίες διαχείρισης των ζημιών και τους χρόνους αποζημίωσης των ασφαλισμένων της.

Το 2013, η Groupama Ασφαλιστική κατέβαλε αποζημιώσεις ύψους €107,3 εκατομμυρίων.

Η διαχρονική παρουσία της εταιρίας στην ελληνική αγορά αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της αναγνώρισης από τους πελάτες της, τόσο της αξιοπιστίας, όσο και της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει.

Με κύριο μέλημα να συνεχίσει να τιμά την εμπιστοσύνη τους, η Groupama Φοίνιξ, για την οποία η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών δεν είναι μόνο καθήκον αλλά επιλογή, εξακολουθεί να βλέπει την ικανοποίηση των ασφαλισμένων της σήμερα και στο μέλλον, ως βασική προϋπόθεση της επιτυχίας της.

Για την Groupama Φοίνιξ…

… κάθε συμβόλαιο αποτελεί δέσμευση απέναντι στον ασφαλισμένο, που της εμπιστεύεται την προστασία των πολυτιμότερων αγαθών του, καθώς και δέσμευση σε βάθος χρόνου, ιδιαίτερα στις ασφαλίσεις ζωής. Πρώτη της ευθύνη είναι λοιπόν να εφαρμόζει μια συνετή και αποτελεσματική διαχείριση για να είναι σε θέση να τηρεί τις υποχρεώσεις της, όποτε χρειαστεί.

… η ασφάλιση απαιτεί εξατομικευμένη προσέγγιση, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις διαφοροποιημένες ανάγκες και δυνατότητες των πελατών. Γι’ αυτό παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσαρμόζει ανάλογα τα προϊόντα της, διευρύνοντας παράλληλα το φάσμα των παροχών της, έτσι ώστε να προτείνει άρτιες λύσεις στην καλύτερη δυνατή τιμή, χωρίς έκπτωση στην ποιότητα.

… η ασφάλιση δεν αποτελεί μόνο κάλυψη ζημιών αλλά και εξυπηρέτηση πελατών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Για αυτό θεωρεί χρέος της να υπερβαίνει τα συνήθη όρια του επαγγέλματος, επινοώντας νέους τρόπους στήριξης των πελατών της σε περίπτωση ζημιάς, προκειμένου να απαλλαγούν ακόμα και από την προπληρωμή της επισκευής.

Συνεργαζόμενες Εταιρίες

Συνεργαζόμαστε με πάνω από 20 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες.

Επικοινωνία

  • Εθνικής Αντιστάσεως 63 (πρώην Καρπενησίου)
  • 26410 59774
  • info@nova-asfalies.gr

Official MegaBrokers Partner

Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο μεσιτικό ασφαλιστικό γραφείο στον Ελλαδικό χώρο. Η Mega Brokers συνεργάζεται με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και με μεγάλο αριθμό εταιρειών στην Ευρώπη προσφέροντας ασφαλιστικές καλύψεις με τους ευνοϊκότερους όρους που μπορεί να υπάρξουν.

Newsletter

Ενημερωθείτε για ασφαλιστικά πακέτα και προσφορές με ένα κλικ στο email σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;
Όνομα *

Όνομα
Επώνυμο *

Επώνυμο
Απάντηση με: *

Επιλέξτε τρόπο απάντησης
Τηλέφωνο *

Τηλέφωνο
E-mail *

E-mail
Θέμα *

Εισάγετε θέμα
Κείμενο*

Εισάγετε κείμενο
Κωδικός Ασφαλείας*
Κωδικός Ασφαλείας   
Ο κωδικός ασφαλείας δεν είναι σωστός