logo mondialΗ Mondial Assistance, είναι η εταιρεία που βοηθάει και εξυπηρετεί τους συνανθρώπους της για περίπου εξήντα (60) χρόνια. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην ταξιδιωτική ασφάλιση και βοήθεια είμαστε στη διάθεσή σας 24/7, 365 ημέρες το χρόνο.

Δεν έχει σημασία ποιος είστε ή πού είστε..είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μπορεί να είστε ταξιδιώτης που έχασε τις αποσκευές του ή οδηγός οχήματος που ακινητοποιήθηκε στη μέση του πουθενά!  Μπορεί να πλημμύρισε το γκαράζ σας ή να χάλασε η οροφή του σπιτιού σας λόγω καταιγίδας.  Ίσως σπάσατε το πόδι σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας , χάσατε τη δουλειά σας , θέλετε να βγείτε σε σύνταξη ή πάσχετε από μια χρόνια πάθηση.

Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να σας εξυπηρετήσουμε!

Θα αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να βρισκόμαστε παντού ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για το οτιδήποτε. Αρχικά, αυτό οφείλεται στους περισσότερους από 13.224 ταλαντούχους και αφοσιωμένους υπαλλήλους μας, οι οποίοι μιλάνε 58 διαφορετικές γλώσσες και στελεχώνουν τα κέντρα εξυπηρέτησης και στις έξι (6) ηπείρους. Συνεργάζονται μ’ένα παγκόσμιο δίκτυο το οποίο αποτελείται από παρόχους όπως: τεχνικοί αυτοκινήτων, ιατροί, ειδικευόμενοι τεχνίτες, δικηγόροι, σύμβουλοι επιχειρήσεων κ.λπ..  Η αφοσίωσή μας χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Μια εξυπηρέτηση κάθε 2 δευτερόλεπτα

Χειριζόμαστε μια εξυπηρέτηση κάθε 2 δευτερόλεπτα! Το 2013 απαντήσαμε σε 52 εκατομμύρια κλήσεις και χειριστήκαμε 23 εκατομμύρια περιστατικά σε όλο τον κόσμο!

Δραστηριοποιούμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο και εξυπηρετούμε βάσει των τοπικών αναγκών

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κρατάμε την ισορροπία ανάμεσα στη διαρκώς αυξανόμενη παγκόσμια παρουσία αλλά και την ανθρώπινη πλευρά μας. Η παγκόσμια εμβέλειά μας είναι απαραίτητη ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των εταιρικών αλλά και των τελικών μας πελατών, αλλά εξίσου απαραίτητη είναι και η ικανότητα μας να εφαρμόζουμε τη γνώση, κατανόηση και ευαισθησία μας σε κάθε χώρα. Είμαστε περήφανοι που καταφέρνουμε και τα δυο!

Οι άνθρωποι στο επίκεντρο της εταιρείας μας

Ζούμε σε έναν κόσμο, ο οποίος κατακλύζεται από εμπορικές επωνυμίες (brands), οι οποίες επηρεάζουν σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας σε παγκόσμιο αλλά και τοπικό επίπεδο – από το αυτοκίνητο που θα επιλέξουμε να οδηγήσουμε έως το φαγητό που θα καταναλώσουμε. Η δική μας εμπορική επωνυμία στηρίζεται στη σχέση που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες μας. Εμείς, με τη σειρά μας, επιλέγουμε να χτίσουμε τη σχέση με τους πελάτες μας στα θεμέλια αυτής. Η επωνυμία μας αναδεικνύει τη δυνατότητά μας να είμαστε πάντα δίπλα σας για να νιώθετε ασφαλείς στα απρόοπτα συμβάντα από το σπάσιμο ενός σωλήνα στο σπίτι σας ή τη διάτρηση ενός ελαστικού μέχρι την ακύρωση του ταξιδιού σας.

Από την ίδρυσή μας στη Γαλλία το 1974, έχουμε αλλάξει και εξελιχθεί μαζί με τους πελάτες μας. Ωστόσο ο επαγγελματισμός μας και η διάθεσή μας για βελτίωση παραμένουν σταθερά στοιχεία της εταιρείας μας. Μέσω συστηματικών ερευνών ανακαλύπτουμε τις ανάγκες σας και δημιουργούμε νέα προϊόντα για να μπορούμε να τις καλύψουμε. Βρισκόμαστε παντού, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, εφαρμόζοντας στο έπακρο τις εταιρικές μας αξίες, οι οποίες καθορίζουν και καθοδηγούν την κάθε κίνηση και απόφασή μας. 13.224 υπάλληλοι σε όλο τον κόσμο εργάζονται μεθοδικά και συστηματικά σε καθημερινή βάση για να συνεχίσετε να μας εμπιστεύεστε!

Οι αξίες μας

Ενδιαφερόμαστε: το πάθος μας για τους ανθρώπους

Νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο. Το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι η δική σας ασφάλεια, σας ακούμε για να καταλάβουμε τις ανάγκες σας. Για το λόγο αυτό, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς μας η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Διότι το μόνο που μας νοιάζει είναι να συμπεριφερόμαστε στον καθέναν από εσάς με κριτήριο τις ανάγκες του. Το πάθος μας για διαφοροποίηση και ποιοτική παροχή υπηρεσιών κάνει τη διαφορά!
Είμαστε σε επαφή: μια παγκόσμια κοινότητα

Η παγκόσμια παρουσία μας αποτελεί τη διαφορετικότητά μας αλλά συγχρόνως και τη δύναμή μας.! Είμαστε παντού και πάντα όποτε μας χρειάζεστε! Οι τεράστιες ανθρώπινες και τεχνολογικές μας διασυνδέσεις και οι διάφοροι πόροι μα το καθιστούν εφικτό. Σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και αν κοιτάξετε εμείς έχουμε εξυπηρετήσει γιατί η παγκόσμια εμβέλειά μας συνδέεται με την ευαισθησία μας για τον άνθρωπο όπου και αν αυτός βρίσκεται.
Πριν από εσάς για εσάς: πέρα από τις προσδοκίες σας

Δεν μας αρκεί να περιμένουμε ένα τηλεφώνημά σας. Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό να κατανοούμε και να γνωρίζουμε τις ανάγκες σας πριν καν μας καλέσετε και με κάθε τηλεφώνημά σας, προσφέρουμε λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας – λύσεις που ξαφνιάζουν, καινοτομούν και καθησυχάζουν πέρα και πάνω από το καθήκον μας. Βελτιώνουμε συνεχώς τους τρόπους εξυπηρέτησής μας ανακαλύπτοντας ρηξικέλευθες λύσεις που καινοτομούν μέρα με τη μέρα.
Λειτουργούμε με επαγγελματισμό και συνέπεια

Οι ικανότητές και οι εμπειρίες μας αποτελούν πηγή προσφοράς προς εσάς όταν και όποτε τις χρειαστείτε. Η μακροχρόνια εμπειρίας μας αποτελεί το θεμέλιο των επαγγελματικών μας σχέσεων. Χάρη σε εσάς έχουμε καταφέρει να χτίσουμε τέτοια φήμη που αγγίζει τα όρια της τελειότητας. Συνεχίστε να είστε μέρος της!
Εμπιστευτείτε μας: θέλουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας καθημερινά!

Η εμπιστοσύνη κερδίζεται και αυτό το γνωρίζουμε! Αποτελεί μεγάλο μέρος των προσπαθειών μας και ακρογωνιαίο λίθο των σχέσεων που έχουμε δημιουργήσει! Στο πλαίσιο αυτών των σχέσεων προσπαθούμε ακατάπαυστα να είμαστε αφοσιωμένοι, ειλικρινείς και αξιόπιστοι ως προς τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Στόχος μας είναι να βεβαιωθούμε ότι η ζωή του καθενός από εσάς γίνεται όλο και πιο ασφαλής!

Συνεργαζόμενες Εταιρίες

Συνεργαζόμαστε με πάνω από 20 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες.

Επικοινωνία

  • Εθνικής Αντιστάσεως 63 (πρώην Καρπενησίου)
  • 26410 59774
  • info@nova-asfalies.gr

Official MegaBrokers Partner

Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο μεσιτικό ασφαλιστικό γραφείο στον Ελλαδικό χώρο. Η Mega Brokers συνεργάζεται με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και με μεγάλο αριθμό εταιρειών στην Ευρώπη προσφέροντας ασφαλιστικές καλύψεις με τους ευνοϊκότερους όρους που μπορεί να υπάρξουν.

Newsletter

Ενημερωθείτε για ασφαλιστικά πακέτα και προσφορές με ένα κλικ στο email σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;
Όνομα *

Όνομα
Επώνυμο *

Επώνυμο
Απάντηση με: *

Επιλέξτε τρόπο απάντησης
Τηλέφωνο *

Τηλέφωνο
E-mail *

E-mail
Θέμα *

Εισάγετε θέμα
Κείμενο*

Εισάγετε κείμενο
Κωδικός Ασφαλείας*
Κωδικός Ασφαλείας   
Ο κωδικός ασφαλείας δεν είναι σωστός