Η International Life, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, ενδυναμώνει περαιτέρω τη διοικητική της ομάδα με 2 νέα στελέχη, τα οποία αναλαμβάνουν καίριους τομείς της εταιρείας. Συγκεκριμένα:

Περισσότερα...

Η ΑΧΑ , η Zurich Insurance Group, η China Life Insurance , η Berkshire Hathaway , η Prudential PLC, η UnitedHealth Group Inc, η Munich Re Group , Assicurazioni Generali S.p.A, η Japan Post Holding Co., Ltd, και η Allianz SE συγκροτούν την λίστα με τις ασφαλιστικές εταιρίες που έχουν τα μεγαλύτερα έσοδα σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά του χαρτοφυλακίου αστικής ευθύνης αυτοκινήτων (ασφαλιστήρια με έναρξη κάλυψης έως 31.12.2010) της AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. στην γερμανική αντασφαλιστική εταιρία DARAG, σε συνέχεια της σχετικής έγκρισης της συμφωνίας από την Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος, στις 24/9/2014.

Περισσότερα...

Σε σημαντική επέκταση της συνεργασίας με τη ΔΙΑΣ – Διατραπεζικά Συστήματα, προχώρησε πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Περισσότερα...

Την εστίαση της INTERAMERICAN στον πελάτη υπογραμμίζουν οι καταβολές και αποζημιώσεις της εταιρείας σε δικαιούχους κατά το 2014.

Σε 325.634 περιπτώσεις η INTERAMERICAN πλήρωσε συνολικά 239,48 εκατ. ευρώ, με περαιτέρω βελτίωση των διαδικασιών σε απλότητα και ταχύτητα εξυπηρέτησης.

Περισσότερα...

Μπορεί στην ασφάλιση των κατοικιών να υπάρχει ελευθερία στην ασφάλιση η μη των κατοικιών και των διαμερισμάτων, ωστόσο φαίνεται να ανακύπτει θέμα ασφάλισης των κοινόχρηστων χώρων των πολυκατοικιών όταν αυτή αναφέρεται και στον κανονισμό της πολυκατοικίας.

Περισσότερα...
  Εξυπηρέτηση Πελατών
  Δευτέρα-Παραρασκευή
09:00-21:00
  26410 59774
  6987 808505

Επικοινωνία

  • Εθνικής Αντιστάσεως 63 (πρώην Καρπενησίου)
  • 26410 59774
  • info@nova-asfalies.gr

Official MegaBrokers Partner

Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο μεσιτικό ασφαλιστικό γραφείο στον Ελλαδικό χώρο. Η Mega Brokers συνεργάζεται με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και με μεγάλο αριθμό εταιρειών στην Ευρώπη προσφέροντας ασφαλιστικές καλύψεις με τους ευνοϊκότερους όρους που μπορεί να υπάρξουν.

Newsletter

Ενημερωθείτε για ασφαλιστικά πακέτα και προσφορές με ένα κλικ στο email σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;
Όνομα *

Όνομα
Επώνυμο *

Επώνυμο
Απάντηση με: *

Επιλέξτε τρόπο απάντησης
Τηλέφωνο *

Τηλέφωνο
E-mail *

E-mail
Θέμα *

Εισάγετε θέμα
Κείμενο*

Εισάγετε κείμενο
Κωδικός Ασφαλείας*
Κωδικός Ασφαλείας   
Ο κωδικός ασφαλείας δεν είναι σωστός