Η International Life, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, ενδυναμώνει περαιτέρω τη διοικητική της ομάδα με 2 νέα στελέχη, τα οποία αναλαμβάνουν καίριους τομείς της εταιρείας. Συγκεκριμένα:

sinisΟ κ. Ιωάννης Σίννης αναλαμβάνει GeneralManager της Bsa, μεσιτικής εταιρείας, μέλους του Ομίλου InternationalLife. Ο κ. Σίννηςείναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το University of Economics & Management του Essen της Γερμανίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις. Προέρχεται από την OVBGroupHellas, στην οποία κατείχε τη θέση του ManagingDirector, ενώ κατά το παρελθόν έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων,SalesDirector στην OVBGroupHellas και Managing Partner σε franchise καταστήματα της Open24 και EFG Eurobank.

 


 

marketos

O κ. Ιωάννης Μαρκέτος αναλαμβάνει Business Development Manager – GeneralAgents & Brokers. O κ. Μαρκέτοςείναι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής του ΑΤΕΙ Πειραιά, Marketing του Bedforshire University και ΜΒΑ του ίδιου Πανεπιστημίου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων & του μάρκετινγκ. Έχειεργαστεί,μεταξύάλλων, στην EFG Eurolife Insurance ως Sales and Channel Development Manager καιστην Activa Insurance ως Marketing & Sales Manager.

Ο Γενικός Διευθυντής της International Life κ. Γιάννης Φουρλής, δήλωσε σχετικά: «Στην International Life επενδύουμε συνεχώς στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μας με καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς. Τα νέα στελέχη με τις γνώσεις και την εμπειρία τους έρχονται να ενισχύσουν την ομάδα της InternationalLifeκαι να συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξή μας. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της InternationalLifeκαι τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους».

Πηγή: asfalisinet.gr

  Εξυπηρέτηση Πελατών
  Δευτέρα-Παραρασκευή
09:00-21:00
  26410 59774
  6987 808505

Επικοινωνία

  • Εθνικής Αντιστάσεως 63 (πρώην Καρπενησίου)
  • 26410 59774
  • info@nova-asfalies.gr

Official MegaBrokers Partner

Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο μεσιτικό ασφαλιστικό γραφείο στον Ελλαδικό χώρο. Η Mega Brokers συνεργάζεται με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και με μεγάλο αριθμό εταιρειών στην Ευρώπη προσφέροντας ασφαλιστικές καλύψεις με τους ευνοϊκότερους όρους που μπορεί να υπάρξουν.

Newsletter

Ενημερωθείτε για ασφαλιστικά πακέτα και προσφορές με ένα κλικ στο email σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;
Όνομα *

Όνομα
Επώνυμο *

Επώνυμο
Απάντηση με: *

Επιλέξτε τρόπο απάντησης
Τηλέφωνο *

Τηλέφωνο
E-mail *

E-mail
Θέμα *

Εισάγετε θέμα
Κείμενο*

Εισάγετε κείμενο
Κωδικός Ασφαλείας*
Κωδικός Ασφαλείας   
Ο κωδικός ασφαλείας δεν είναι σωστός